Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Скъпичка е, но е с всички екстри, вкл. с телефон.
    Според мен си заслужава по-подробен оглед. Това, че е от Германия, също е плюс (стига да не е внесена там от Италия, трябва да се видят документите).
    А и цената винаги може да се коментира.
    Германка с избеляла емблема странна работа
    Иначе е убита от каране липсват и едни 100-150 000км от показаните в обявата
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• тия джанти са 15" и 5000 за 2002

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Германка с избеляла емблема странна работа
        Иначе е убита от каране липсват и едни 100-150 000км от показаните в обявата
        Що, моята е германка и е почти без емблема.
        По симките не мога да преценя дали е убита от каране, това трябва да се провери наживо.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• То има ли такава, където емблемата да е здрава
          Иначе аз лично не бих дал 5 бона за тая 147 ако ще да изглежда и туко-що излязла от завода.
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Задния накрайник на гърнето,и калобраните не я отварят сякаш,и за нещо друго ако се закучиш,със джамбаза смъкваш още. За емблемите не и пречи от къде е вноса ,все избеляват,или по точно и пада лакът и избелват.
            Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
            Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

• И заден ляв калник доло има ръжда...

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

колкото до това, че е от Германия, за жалост вече не е гаранция...бая автовози със стари автомобили тръгват от тук за там...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                И заден ляв калник доло има ръжда...

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

колкото до това, че е от Германия, за жалост вече не е гаранция...бая автовози със стари автомобили тръгват от тук за там...
                А колко още влизат в Германия от Италия ...

Затова от Германия е препоръчително да се внася по поръчка от немски търговец или собственик и да се проверяват документите.
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Аз не знам що си мислите, че като е от Германия колата е с нещо по-различно от някоя друга държава, включително и Италия.
                  В семейството вече 4-та кола имаме внос от Италия и не мога да кажа, че е с нещо по-различно от тия, където идват от Германия, с тази разлика, че нямат грам ръжда.
                  Аз гледам за състоянието им, а не от къде идват. Мърлячи има нявсякъде и германците не правят изключение. Поздрави!
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Това за ръждата е точно, гледах един кугър, беше ръждясал по зле от опел, а според покритието спокойно може да изкара 10 години на дъното на океан без проблем.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ние предлагаме качествени автомобили от ГЕРМАНИЯ с гарантиран произход, км. и година. Заповядайте да я видите качете се да я покарате и сами ще се убедите в НЕМСКОТО КАЧЕСТВО.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                        И как по-точно ги гарантира?

Comment

• Двама комший си купиха коли от Австрия, е нема такава ръжда.Моите са италянки и нямат грам.Само едната брава беше кочинка вътре но я приведох в нормален вид.Жена е била собственик на всичкото отгоре.Би трябвало да я поддържа чиста ама май мъжете повече си гледат колите.Другата е 2001 и е уникално запазена вътре сякаш не е била карана.На алфата и смених само тапицерията на седалката.Като кажат от Гармания и Австрия сякаш са извънземни.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Според мен ако има валиден тюф колата, няма как да е лоша...там изискванията са доста строги.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• те и в Германия минават прегледи по нашенски! Това не гарантира нищо! Имаше по немските телевизии репортаж как една кола с повече от един проблем мина преглед!
                              sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от i 147 Покажи съобщение
                                те и в Германия минават прегледи по нашенски! Това не гарантира нищо! Имаше по немските телевизии репортаж как една кола с повече от един проблем мина преглед!
                                Аз това го прокламирам 2ра година, ама ме обявяват за луд.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X